Agenda

21J: Encerclem la Generalitat, assenyalem els culpables

06/06/2014

Albert Portillo

Clica la imatge i descarrega el cartell sencer

Clica la imatge i descarrega el cartell sencer

Aquest proper 21 de juny s’ha convocat des de les diferents assemblees de les Marxes de la Dignitat una jornada de lluita per a assenyalar els governs autonòmics. Governs neoliberals còmplices de les politiques d’austeritat del govern central, de la Troika i en definitiva de les classes dirigents.

Així doncs aquest dia es pretén realitzar a nivell estatal manifestacions, concentracions i encerclaments de tots els governs autonòmics. Per a organitzar la ràbia i per a donar continuïtat a l’enorme espai de mobilització que va mostrar el 22M.

Si alguna cosa ens ha ensenyat la PAH és que una pressió massiva i continua sobre les entitats bancàries dona els seus fruits. En aquest cas necessitem exercir una pressió constant i massiva sobre municipis, governs autonòmics i centrals si volem aturar les seves politiques neoliberals o fins i tot tombar-los. El 22M va ser un èxit però ara cal un 22M constant, obrir un espai de mobilització per a desbordar les cúpules sindicals, autoorganitzar la població i construir des de ja una vaga laboral i social des de baix.

Sempre parlem d’unir les lluites, doncs ara és el moment. Tenim una oportunitat històrica que no s’havia donat des de fa molt de temps. Comptem amb les assemblees de les marxes que són un espai unitari on hi participa una gran part de l’esquerra social, sindical i política junt amb un munt de col·lectius socials com les PAH o els Iaioflautes. Tenim l’oportunitat d’organitzar la ràbia i colpejar juntes contra el sistema.

Es tracta doncs de sumar les diferents lluites, la de Can Vies, la de Panrico, la de la PAH, la de la gent sense papers, l’estudiantil, la lluita feminista…etc. per al 21 de juny posar el focus en el govern de Convergència. Estudiants, treballadores, immigrants i aturats hem d’unir-nos al carrer per a poder plantar cara a l’austeritat, el deute i les privatitzacions.
Per plantar cara al govern que a Catalunya sembra la misèria amb mà dura per a defensar empresaris i banquers.

Hem d’utilitzar aquest espai que són les marxes per a derrotar la direcció empresarial de Panrico, per a defensar Can Vies, per a tombar els governs de la Troika. Però cal que tota l’esquerra revolucionària hi participi per assegurar la força del moviment.

Formulari de subscripció

Omple aquest formulari si vols subscriure't a alguna de les nostres publicacions.

Diari En Lluita i revista L'heura - 25€ / any
Diari En Lluita - 15€ / any
Revista L'heura - 12€ / any

×