Agenda

Antifeixisme | La unitat popular fa la força

31/08/2012

Per Dani Celma (*) (@celmi909). En aquest article intentaré explicar la situació actual del casal tramuntana, el local feixista creat al barri del Clot de Barcelona per gent de Plataforma per Catalunya.

Després de la pressió a les autoritats del districte/ciutat i la gran manifestació del dissabte 5 de maig, hem aconseguit que, les autoritats competents, enviessin als llogaters un ordre de cessament d’activitats dintre del local.

Amb això no hem aconseguit que abandonin definitivament el local, però sí que no puguin muntar cap activitat ni xerrada, malgrat podem dir que aquesta ordre no s’ha acomplert en molts moments —partits de la “roja”.

Un dels nostres lemes sempre ha estat “ni aquí ni enlloc”. Està clar que la gran mobilització del barri, de les seves persones, entitats i col·lectius ha ajudat a quasi eliminar el perill del local, però el que no volem, de cap de les maneres, és que aquests marxin a un altre lloc i puguin difondre el seu discurs xenòfob, feixista i racista.

Per això, encoratgem a la gent d’arreu a coordinar-se, a fer pinya per, entre totes, fer un món més just i acabar amb el totalitarisme dels feixistes.

(*) Activista d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme al Clot.

Formulari de subscripció

Omple aquest formulari si vols subscriure't a alguna de les nostres publicacions.

Diari En Lluita i revista L'heura - 25€ / any
Diari En Lluita - 15€ / any
Revista L'heura - 12€ / any

×