Agenda

Solidaritat amb les persones detingudes

03/03/2012

En lluita i Estudiants En lluita. La gran demostració de força de la comunitat educativa el passat dia 29 ha estat contestada per la Generalitat amb violència policial i detencions arbitràries. L’actuació dels Mossos pretén criminalitzar el moviment estudiantil abans que esdevingui una onada imparable per a CiU.

El govern pretén desviar el debat de les reclamacions de la comunitat universitària i obviar la verdadera violència que exerceix CiU amb la pauperització dels serveis públics i, més concretament, de la universitat pública, en la qual es preveu que s’acomiadin més de 700 professors i professores alhora que es torna cada cop més privada i elititzada a conseqüència de l’increment del preu de les matrícules i es destrueix l’escassa democràcia de la qual gaudeix per posar-la sota el control dels mercats.

Durant la manifestació les càrregues policials han comportat nombrosos ferits, inclosa una dona atropellada per un furgó policial. A més, s’han practicat detencions a 13 persones, una d’elles un company d’En lluita, que han estat posades en llibertat en la seva majoria en les hores següents. Ja el dia anterior a la vaga la policia va detenir a tres estudiants (una d’elles d’Estudiants En Lluita).

Davant aquests fets exigim l’alliberament de les persones que restin detingudes i la retirada immediata dels càrrecs a les imputades. També volem manifestar la nostra solidaritat amb totes les companyes i companys detinguts, agraïm la solidaritat que s’està desplegant i donem tot el nostre suport a les convocatòries previstes pels propers dies.

Formulari de subscripció

Omple aquest formulari si vols subscriure't a alguna de les nostres publicacions.

Diari En Lluita i revista L'heura - 25€ / any
Diari En Lluita - 15€ / any
Revista L'heura - 12€ / any

×